Monday, September 17, 2012

Time Wise Repair

Mary Kays största och mest innovativa lansering någonsin.
Du som vill backa åldrandet i ansiktet, du som har solskador eller andra skador i huden... Var glad för nu är den här... Mary Kay Time Wise Repair Volu-Firm
YES!!
En HELT ny hudvårdsserie exklusiv utformat av Mary Kay Cosmetics!!!! Lanseringsdag 
den 2 september 2012!!!!!
Vi är så STOLTA att få delge oss av denna UNIKA hudvårdsserie.....
 
Som ALLA Mary Kay Cosmetics hudvårdsprodukter så är denna serie LIKA ekonomisk då Ni har den i UPP till 6 månader vid daglig användning!!!!


TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Set TimeWise Repair™ består av en innovativ hudvårdsformula utformad för att reducera tydliga ålderstecken och hjälpa till att återställa ett ungdomligare utseende. Formulan är framtagen efter intensiv forskning kring hur och varför huden åldras. Serien bygger på Mary Kays nya Volu-Firm™ Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Följande produkter ingår i setet: Volu-Firm™ Foaming Cleanser friskar upp, förnyar och stärker hudens fuktbalans. Volu-Firm™ Lifting Serum lyfter huden och gör den fastare, samt stärker hudens försvar. Volu-Firm™ Day Cream With SPF 30 hjälper till att motverka skador som kan leda till slapp hud, djupa rynkor och märkbar försämring av hudens elasticitet. Volu-Firm™ Night Treatment With Retinol motverkar den synliga förekomsten av djupa linjer och rynkor, stärker kollagenproduktionen och bidrar till att förbättra hudens elasticitet. Volu-Firm™ Eye Renewal Cream riktar in sig på djupa linjer, slapp hud samt påsighet och mörka ringar under ögonen.



ordpris: 2599:- mitt pris: 2500:-
 
Fylliga FILMSTJÄRNEFRANSAR på 30 dagar!!



1. För tätare och fylligare ögonfransar/ögonbryn - Lash&Brow Building Serum: NU 679:- (ord pris 749:-)
2. Ge dina fransar ett lyft - Lash Primer: NU 229:- (ord pris 249:-)
3. …och oväntad längd - Lash Love Lengthening Mascara:  NU 229:- (ord pris 249:-)
ALLA 3 produkterna: NU 1099:- (ord pris 1247:-)

För beställning maila mig !
FRISTÅENDE HUDVÅRSKONSULT för MARY KAY
Anette Sjöö


No comments:

Post a Comment